3.2     Retourzendingen/ kosten in geval van herroeping Wanneer de klant een bestelling tot

€ 50,00 in zijn geheel retour stuurt dan ontvangt de klant de kosten van de goederen inclusief de kosten van de portokosten voor de levering retour, dus het totale factuurbedrag. 

3.3     Gratis verzending voor bestellingen boven een bedrag van € 50,00. 

3.4     Verzendkosten retourzending: Ingeval van en retourzending zijn de portokosten voor

rekening van de klant. Dit geldt ook voor de bestellingen tot € 50,00. Desgewenst sturen wij een ander artikel weer gratis naar de klant. 

3.5     Herroeping De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in na de dag waarop de consument het product ontvangt. Maakt een consument gebruik van deze bedenktijd? Dan ontbindt hij/zij de overeenkomst. Dit betekent dat de consument de overeenkomst ongedaan maakt. Totdat de bedenktijd voorbij is, kan de consument de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. De consument kan ook al voor de levering van het product gebruik maken van de bedenktijd. Bestelt de consument verschillende producten tegelijk? Maar levert u deze niet tegelijkertijd? Dan gaat de bedenktijd pas in nadat het laatste product van de bestelling is geleverd. 

 

Ingeval de klant geen ander artikel voor het retour gestuurde wenst te ontvangen dan ontvangt de klant het betaalde bedrag retour. Ingeval het een bestelling betreft tot een bedrag van € 50,00 euro ontvangt de klant ook de betaalde portokosten die op de factuur vermeld staan retour. Elke maandag/dinsdag wordt het bedrag van de retour gestuurde artikelen van de week daarvoor terugbetaald aan de klant.

 

© 2023 - 2024 detruienwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

De nieuwste artikelen treft u aan onder 'Nieuw Binnen'