Over Ons

 

detruienwinkel.nl bestaat 1 oktober 2023 12,5 jaar. Wat gaat de tijd snel.
Indertijd zat ik op dood spoor in een baan en ben ik gestart met detruienwinkel.nl na het lezen van het boek van Ben Tiggelaar 'Dromen Durven Doen'. Toen is het idee van een webshop detruienwinkel.nl ontstaan en daarmee is alles begonnen. Een paar jaar later 15 augustus 2015 was er ook de fysieke winkel in het centrum van Putten Gelderland.

De keuze voor wol is achteraf gezien geen vreemde keuze omdat ik al jaren werk met wol, wol spinnen, wol verven met natuurlijke materialen, breien en wol vilten. Soms een tijd uit beeld door andere activiteiten, maar de interesse voor natuurlijke materialen is gebleven. 

detruienwinkel.nl staat voor mooie truien, vesten en sjaals voor dames en heren, detruienwinkel.nl wil zich onderscheiden in mooie ontwerpen, kwaliteit, natuurlijke materialen zoals wol, katoen, linnen en soja. Eerlijk produceren vind ik belangrijk.
Inmiddels is het ‘detruienwinkel.nl en meer mooie items’ geworden. Ook handschoenen van schapenleer, pantoffels, tassen en sieraden vind je bij detruienwinkel.nl, deze artikelen alleen in de fysieke winkel.
 

detruienwinkel.nl zie ik als een winkel, waarin het gezellig is, leuk om te winkelen, informatie en advies te vragen over maten, pasvorm, over wol. Een winkel waar je nog eens naar terug wilt gaan. De klant staat centraal.
 

Leuk u te ontmoeten, via de webwinkel, e-mail of in de winkel in Putten.
 

Met vriendelijke groet,
Betsy Verduijn

 

© 2023 - 2024 detruienwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel